درمان کمر درد با عصاره جفت یا پلاسنتا(سلول بنیادی)

سلول بنیادی

بطور کل درد کمر  بیماری متداول در قسمت فوقانی و پایینی ستون فقرات است که اغلب به عنوان یک عارضه شایع از بیماری‌های فقرات به شمار می‌رود. درد کمر  می‌تواند بعلت مشکلات متفاوتی باشد بطور مثال: هرنیاسیون دیسک کمر و یا آرتروز کمر و یا تنگی کانال نخاعی  و… که بیشتر در افراد میانسال و سالمندان رخ می‌دهد. هرنی دیسک کمر ، وضعیتی است که در آن بخش‌های نرمی از دیسک از محیط داخلی دیسک بیرون آمده و بر روی عصب‌ فشار وارد می‌کند. علایم این بیماری می‌تواند شامل درد شدید، خم شدن مشخص و فشار دادن بر روی عصب‌های ستون فقرات باشد.

در اکثر درد های کمر مشکل شایعی بنام سندرم مفاصل فاست کمری هم همزمان با بیرون زدگی  دیسک کمری رخ می‌دهد. که در حقیقت همان ارتروز ستون فقرات هست. درمان  اغلب با روش‌های غیرجراحی، از جمله فیزیوتراپی، تزریقات، داروها و روش‌های تصویربرداری، ممکن است. اما با پیشرفت تحقیقات در حوزه پزشکی، استفاده از سلول‌های بنیادی و همچنین استفاده از پلاسنتا یا همان عصاره جفت نیز به عنوان یک روش جدید و نوآورانه در درمان آرتروز ستون فقرات کمری  به محبوبیت رسیده است.در مشهد دکتر سید سعید مهاجرزاده با استفاده از تزریق سلول بنیادی یا عصاره جفت به داخل مفاصل فاست کمری به درمان این بیماری می پردازد. سلول‌های بنیادی یک نوع سلول‌های چند منظوره هستند که قابلیت تبدیل به سلول‌های دیگر در بدن را دارند و می‌توانند در فرایندهای ترمیم و بازسازی بافت‌های مختلف بدن به کار روند.

سلول بنیادی

در مشهد دکتر سعید مهاجرزاده با استفاده از سلول‌های بنیادی و عصاره جفت در درمان ارتروز ستون فقرات و بیرون زدگی  دیسک کمری، باعث امیدوارکننده‌تر شدن بیماران برای این بیماری می‌شود . این روش نه تنها به جلوگیری از نیاز به جراحی درمانی که ممکن است با عوارض و مشکلات بعدی همراه باشد، کمک می‌کند بلکه همچنین بهبود درد، محدودیت حرکتی و کیفیت زندگی بیماران را نیز ارتقا می‌دهد. در این روش با استفاده از دستگاه سونوگرافی سلول بنیادی و یا پلاسنتا (عصاره جفت) در داخل مفاصل فاست های کمری تزریق می شود.  

مطلب مشابه به این لینک مراجعه فرمایید.

اشنایی بهتر با سلول بنیادی با دیدن فیلم توضیحات دکتر به این لینک مراجعه فرمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

درخواست مشاوره رایگان

آیا این مطلب مفید بود؟ به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *